Wie is timmerpartner B.V.?

kort samengevat

Al ruim 15 jaar is Timmerpartner de totaalleverancier voor timmerend Nederland. Vanuit twee centrale magazijnen en één productielocatie leveren wij voor zowel kozijnfabrieken, prefab-dak,- of gevelspecialisten, houtskeletbouw en unitbouwers een volledig assortiment van almogelijke producten, die specifiek op de timmerindustrie zijn afgestemd. Een belangrijke toegevoegde waarde is de hulp die wij onder andere bieden bij het maken van RC-berekeningen, detailoplossingen, bouwfysische berekeningen en het indien gewenst onderling in contact brengen van verschillende partijen en bedrijven. Timmerpartner b.v. vervult op deze manier de rol van “Het verbindend element voor timmerend Nederland”.

Concurrerend werken gewaarborgd

Als enige totaalleverancier in Timmerend Nederland bieden wij u, dankzij het vertrouwen dat wij op grote schaal van onze klanten ontvangen, u met zekerheid de scherpst mogelijke prijzen, scherper dan wanneer u rechtstreeks bij een fabriek zou kopen. Hoe dat kan? Simpelweg dankzij de bundeling van krachten van de inmiddels ruim zeshonderd klanten. Zo kopen wij rechtstreeks en dus zeer grootschalig in bij verschillende producenten. Door deze grootschalige inkopen, geheel voor verantwoording en risico van Timmerpartner b.v. profiteren onze klanten steeds van de laagste prijsgarantie. Hierdoor is concurrerend werken voor u met zekerheid gewaarborgd.

Klanten helpen aan nieuwe projecten?

Naast de scherpste prijzen kunnen onze klanten ook gebruik maken van de technische en ondersteunende dienstverlening van onze organisatie. Dankzij de grote hoeveelheid aangesloten klanten binnen ons bedrijf, gaat de service veel verder dan alleen het toeleveren van materialen. Zoals gezegd ondersteunen wij onze klanten bijvoorbeeld bij het maken van RC-berekeningen, het uitwerken van detailoplossingen etcetera. Op verzoek brengen wij bedrijven onderling met elkaar in contact, wanneer er bijvoorbeeld overcapaciteit is bij de ene fabriek, terwijl een andere juist om werk vraagt.

Leveringen binnen 1 werkdag

Voor 12.00 uur uw materialen besteld, zijn deze gegarandeerd de volgende werkdag bij u in de fabriek of desgewenst op de bouwlocatie. Vanuit onze magazijnen en onze productielocatie, beleveren wij u alle op deze website getoonde producten. Het grote voordeel voor u, is onder andere het besparen op transport- en verzendkosten en daardoor vanzelfsprekend kostbare tijd, dit doordat u de gewenste producten gecombineerd bij ons kunt bestellen. Alles is even gemakkelijk: één leverancier, één aanspreekpunt, één kennisbank en één verantwoordelijke voor al uw producten en levertijden. Tevens bespaart u hierdoor dus heel veel tijd naar het zoeken van de juiste leverancier. Timmerpartner b.v. staat graag voor u klaar.